2015-10-27 08:30:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A mai nap jellemzője a robbanékonyság

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai nap kulcsszava: robbanékonyság. Bár ön nagyon erős személyiség, fegyelmezettnek nem mondható, és ma különösen könnyű lesz önt felbosszantani. Főleg az idegesíti fel, ha mások megbízhatatlanul viselkednek... Igaza van, mégsem szerencsés, ha hagyja, hogy eluralkodjon önön a harag. Keresse a békés megoldást!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Eléggé intenzívnek ígérkezik ez a nap. Ön nagyon érzékeny, és most szerelmi vágyai is erősek és szenvedélyesek. Hajlamosabbá válik a féltékenységre, elképzelhető, hogy rosszul ítéli meg mások viselkedését. Elkeseredhet, ha valaki nem úgy reagál a közeledésére, mint ahogyan várta.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr teszi biztosan, hogy ön ennyire kritikus, szkeptikus és titokzatos, folyton gyanakszik valakire. Határozott véleménye van ma mindenről, és nagyon nehéz lenne önt meggyőzni arról, hogy változtasson az elgondolásán. Emiatt többször is vitába keveredhet, sőt, éles szócsatákra kell számítania.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most néhány terve kudarcba fulladhat, mert nem egyedül tartja a kezében az irányítást. A délután azonban annál szebb lesz! A Hold a Kos jegyében áll. Ennek egyik következménye, hogy ragyogóan szót ért mindenkivel. Ha egyedül van, az most könnyen megváltozhat, megismerkedhet valakivel!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma több nehézséggel is számolnia kell. A bolygóállásoknak köszönhetően borongós hangulatban lesz. Várnia kellene még pár órát a fontos teendőivel. Ha összeszorított fogakkal is, de próbáljon meg helyt állni, akkor is, ha úgy érzi, elege van már.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vigyázzon, túlzásba sem szabad vinni az egészségével való foglalkozást, így ugyanis könnyen hipochonderré válhat. Minden aprólékosságot, precizitást igénylő munka jól jön most önnek, elterelik a figyelmét a felesleges aggodalmaskodásról. Csak akkor adódhatnak nehézségek akár az állása, akár a partnerkapcsolata megtartásában, ha a születési horoszkópjában a Merkúr nem kap jó fényszöget.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Amíg a tegnap este adódott problémát nem tudja megoldani, csak a rutinmunkák sikerülhetnek jól. A Hold a Kos jegyében áll. Ez biztosítja a szükséges fegyelmet, hogy sikeres lehessen. Jól összpontosít, ki tudja zárni a zavaró körülményeket. Este egy kellemes habfürdő ismét kibékítheti a világgal.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Délelőtt minden munkájával lassan halad, ám a rutinfeladatok egész jól mennek. Délután a Hold ismét segíti önt. A tűz elemű Kos jegyében áll, és olyan hasznos tulajdonságait erősíti fel, mint a pontosság, a részletekbe menő alaposság, a hatékonyság. Ha akarja, most hegyeket tud megmozgatni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy a valószínűsége annak, hogy a születésekor a családnak volt egy kertes háza. Ön is ilyet szeretne most, ez felelne meg a legjobban az életvitelének. Ön eléggé aktív, és hisz önmagában. Most a csillagok is segítik abban, hogy valóra tudja váltani költözéssel kapcsolatos terveit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha fél az elutasítástól, akkor inkább csak lassan közelítsen másokhoz. Ön nagyon megbízható társ, ám ha a születési horoszkópjában a Szaturnusz rosszul áll, akkor eléggé szeszélyes és önfejű is tud lenni. Ha tanítással foglalkozik, akkor most komoly sikereket érhet el, mert meg tudja tartani a fegyelmet a tanítványai között.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem sikerül eléggé megszervezni a munkáját, így ma nagyon idegesíti, hogy a nap huszonnégy órája sem elég arra, amit el kellene végeznie. Pedig fontos lenne, hogy a munkája tökéletes legyen.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Nem tud eléggé koncentrálni, ezért könnyen követhet el hibákat. Maradjon inkább a rutinfeladatok elvégzésénél. A délután már jól alakul, este pedig átadhatja magát a szerelemnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: